Midweek weg met hond

Midweek weg met hond

U wilt een midweek weg, maar u heeft een probleem: u wilt graag de hond mee. Gelukkig hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. Er zijn namelijk volop vakantiemogelijkheden met uw hond. Accommodaties waar honden zijn toegelaten, zo kunt u heerlijk een midweek van de rust genieten samen met uw hond.

Waarom een midweek weg met de hond?

Oppas regelen voor uw hond is niet altijd even makkelijk, andere mensen moeten ook naar hun werk of willen ook van de vakantie genieten. Daarnaast is het ook extra regelwerk, u moet de andere mensen uitleggen wat de gewoontes van uw hond zijn en hoeveel eten hij/zij moet krijgen. Niet altijd even handig dus. Een andere optie is om de hond een week naar het asiel te brengen. De asielen zitten alleen op het moment overvol, daarom zitten de meeste asielen niet te wachten op meer honden en er zijn vaak lange wachtrijen om een hond in het asiel te plaatsen. Daarnaast is het niet heel aantrekkelijk om uw hond naar het asiel te brengen, ze hebben het daar zeker niet slecht, maar het kan wel beter. Onze oplossing is gewoon de hond meenemen op uw midweek weg. Waarom niet samen met de hond genieten van de vakantie? Ook uw hond vind het heerlijk om er even tussen uit te knijpen en een nieuwe omgeving af te snuffelen. Deze vakantie neemt u gewoon de hond mee, zo kan uw hond lekker ravotten over het strand of tussen de bomen genieten van het samenzijn met u.

Locaties midweek weg met de hond

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw hond mee te nemen naar een geweldige locatie. De steden zijn hierbij iets minder aantrekkelijk, het is namelijk niet op en top om met uw hond door Parijs te lopen, maar ook dat is mogelijk indien u dat graag wilt. Er zijn vele locaties waar u een heerlijke midweek weg kan hebben met uw hond. U kan naar Frankrijk, waar volop ruimte is voor u en uw hond, of naar het bosrijke Duitsland. U kan ook verder weg, naar Italië waar volop mogelijkheden zijn om u te vermaken samen met uw hond, gecombineerd met prachtige natuur. Voor een hondvriendelijke midweek weg bent u hier aan het juiste adres. Knijp er samen met u hond eens heerlijk tussen uit.

Offerte midweek weg met hond? Klik hier