Midweek Nederland

Midweek Nederland

In Lochem staat het Fletcher, een prachtige locatie omringd door schitterende bossen en natuur. De kamers zijn er ruim en comfortabel, bovendien bieden ze je een uitzicht over de weilanden. Ook een leuke locatie is die van het driesterren Hotel Hogeveen in Hogeveen. Dit hotel is omringd door bossen en een vijver. Voor luxe kan u terecht in het oogverblindende en moderne viersterrenhotel NH Amsterdam Centre. Dit hotel is tevens ook voorzien van een fitnesscentrum en een welzijnscentrum. Bovendien kan je er genieten van de heerlijke Italiaanse keuken uit restaurant Sogno. Een aanrader is het designhotel Golden Tulip Apple Park Maastricht (in bezit van vier sterren). Het hotel is gelegen in een rustgevende groene omgeving. De speciale inrichting is een verwennerij voor je ogen.

Advertenties van onze partners

Eten

Heerlijk gaan eten kan in het driesterrenrestaurant De Librije, gelegen te Zwolle. Naast het heerlijke eten is ook de locatie heel erg knap: het restaurant bevindt zich in de bibliotheek van het eeuwenoude Dominicaner kloostercomplex uit de16e eeuw. Nog een driesterrenrestaurant is Oud Sluis te sluis. Daar serveren ze culinaire hoogtepunten met de lekkerste Zeeuwse producten en de nieuwste keukentechnieken. Ook beschikken ze over een kwaliteitsvolle, ruime wijnkaart. Culinaire hoogstandjes vind je ook in het tweesterrenrestaurant De Leest te Vaassen. Dit restaurant is bijzonder strak en modern ingericht.

Bezienswaardigheden

Amsterdam is zowat de populairste stad van Nederland. Je kan er dagelijks varen over de prachtige grachtengordel met aan alletwee de kanten mooie grachtenpanden uit de Nederlandse Gouden Eeuw. Deze stad staat ook bekend om de locale coffeeshops en de wallen. Een prachtig park in Amsterdam is het Vondelpark. Voor een prachtige natuur kan je ook terecht in het natuurgebied de Hoge Veluwe. Voor een heerlijke dag aan zee zijn de provincies Zuid-Holland en Zeeland aan te raden. Meer waterplezier vind je bijvoorbeeld aan de Waddeneilanden en het Ijsselmeer. Een indrukwekkend beeld is de gotische kerk Dom van Utrecht, die beschikt over de grootste Kerktoren van Nederland (112,32 meter). Meer voer voor je ogen vind je in Maastricht: in het historische centrum liggen er een kleine 1600 beschermde monumenten. Nederland is helemaal voorzien op een leuke vakantie met kinderen. Je kan er terecht in de attractieparken de Efteling, Dolfinarium en Duinrel. Wie liever een dagje naar de dierentuin gaat is welkom in Artis, Burgers Zoo of Diergaarde Blijdorp. Imposante politieke gebouwen vind je in Den Haag: het parlement, het Internationaal Gerechtshof en de meeste ambassades en consulaten. Nederland is ook rijk aan musea, waarvan enkele heel grote zoals Museum Boijmans Van Beuningen, Mauritshuis, Van Gogh Museum, Openluchtmuseum Arnhem, Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen, Kröller-Müller Museum en het Rijksmuseum Amsterdam. In Madame Tussaud's sta je tegenover 130 wassenbeelden van beroemde personen. Ook kan je het Anne Frank Huis in Amsterdam bezoeken, het onderduikadres waar Anne Frank haar dagboek schreef. Al deze bezienwaardigheden zijn te zien tijdens een weekendje Terschelling .

Sporten

Nederland is de ideale plaats om fietstochten te maken. Leuk om te weten is dat je als bezoeker van De Hoge Veluwe gratis gebruik kan maken van gratis witte fietsen. Ook de wandelaar komt in deze groene omgeving helemaal aan zijn trekken. Liever een wandeling in groep? In Nederland worden er regelmatig wandelevenementen georganiseerd. Het ruime aanbod aan meren en de ruime kust bieden de perfecte omstandigheden voor onder andere paardrijden en diverse watersporten.

Offerte midweek weg Nederland? Klik hier