Midweek Frankrijk

Midweek Frankrijk

In Carsac - Aillac vind je het hotel La Villa Romaine. Deze is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Bovendien is het hotel ook voorzien van een heerlijk buitenzwembad. Een oogverblindende locatie is die van het hotel La Ferme Lamy te Meyrals. Het indrukwekkende gebouw beschikt ook over een prachtig buitenzwembad. In de rustgevende tuin kan je genieten van een uitzicht over de omringende velden. De inrichting van dit hotel is uiterst gezellig en warm. Meer luxe vind je in het viersterrenhotel Bourgogne et Montana, gelegen in het hartje van Parijs. Dit hotel is stijlvol en typisch Frans ingericht. Door de locatie is het eenvoudig je te verplaatsen naar de winkelstraat Champs-Élysées, de uitgangsbuurt en de mooiste locaties die Parijs heeft te bieden.

Advertenties van onze partners

Eten

Een restaurant op een leuke locatie is Restaurant Georges, gelegen in Parijs. Naast voortreffelijk eten kan je hier genieten van een prachtig uitzicht. Voor heerlijke visgerechten kan je terecht in het restaurant Christian Etienne in Avignon. Reserveren wordt aangeraden.

Bezienswaardigheden

Parijs is rijk aan musea waaronder de beroemdste het Louvre is. Daar valt een onder andere de Mona Lisa te bezichtigen. Voor een imposante collectie moderne kunst kan je terecht in Centre Pompidou. Gaat u zeker ook eens naar de wereldberoemde Eiffel toren gaan kijken. Een ander knap bouwwerk is de Arc de Triomphe. De twee bekendste kerken uit Parijs zijn Sacré Coeur en Nôtre Dame. In Parijs ligt ook Disneyland, daar hebben ze de nodige voorzieningen om je kinderen een onvergetelijke dag te geven. Bourgoundië staat garant voor een prachtige natuur, heerlijk eten en de allerbeste wijnen. Prachtige rotsen vind je op het schiereiland Bretagne. Daar kan je ontspannen in aan de kust of een wandeling gaan maken in de oogverblindende natuur. Nog een gezellige natuurrijke streek is de Provence. Enkele steden die er zeker het bezoeken waard zijn: Avignon, Nimes, Marseille en Arles. Een prachtig uitzicht in Avignon vind je aan de Rhône-brug en Villeneuve-lès-Avignon. Ook aan te raden in Avignon: Palais des Papes, Notre-Dame-des-Doms, Opéra, Hôtel de Ville, Musée Lapidaire, Livrée Ceccano, Palais du Roure, Musée Calvet, Ste-Claire, Chapelle des Pénitents-Gris. Pont St-Bénézet en Petit Palais. In Nimes kan u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Romeinse bouwwerken Maison Carrée en het amfitheater. Indien je in deze stad bent is het aan te raden een bezoek te brengen aan Notre-Dame-et-St-Castor, Place d'Assas, Maison Carrée, Porte d'Auguste, Carrée d'Art, Abribus en Musée du Vieux Nîmes. In Arles zijn de voornaamste bezienswaardigheden Place de la République, Pont de Langlois, Musée d'Archéologie ,Thermes de Constantin en het Musée Réattu. Marseille is een bij vele toeristen gekend als een stad met een hoge criminaliteit. Desondanks is deze zeker het bezoeken waard. Voornamelijk de plaatsen Palais Longchamp, Maison Diamantée, St-Victor, Musée des Docks Romains,de Notre-Dame-de-la-Garde, Hôtel de Ville, Musée d'Histoire de Marseille en Vieille-Charité. Voor een heel andere sfeer kan je terecht aan de Côte d'Azur. Getekend door de vele prachtige stranden en jachthavens met een luxe jachten.

Sporten

Frankrijk beschikt over heel diverse omgevingen: prachtige stranden, rotsachtige gebieden, vele bossen, grote steden en authentieke dorpen. Dat maakt dit land ideaal om te mountenbiken, fietsen, wandelen en verschillende watersporten uit te oefenen. Ook kan je hier perfect golfen of je uitleven in één van de locale sportcentra.

Offerte midweek weg Frankrijk? Klik hier